Tehokkaat siivouspalvelut Pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

AhoLiina Oy palvelee 15 vuoden kokemuksella tarjoten monipuoliset siivouspalvelut kotitalouksille sekä yrityksille ja taloyhtiöille. Siivouspalvelumme pääkohderyhmää ovat lapsiperheet ja panostammekin erityisen paljon hygieenisyyteen. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Vantaalla ja toimialueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun.

Tilaa siivouspalvelut alan kokeneelta ammattilaiselta ja vapauta itsellesi kullanarvoista aikaa arjen kiireiden keskellä. AhoLiina Oy pitää kotisi puhtaana lattiasta kattoon! Lue lisää palveluistamme ja pyydä meiltä maksuton siivouskartoitus – laskemme sinulle edullisen kuukausihinnan tarvitsemistasi siivouspalveluista.

Kotisiivoukset

Perussiivous takaa kotisi siisteyden arjen kiireiden keskellä ja suursiivouksella saadaan hohtavan puhdasta lattiasta kattoon. Käytössämme ovat laadukkaat ja tehokkaat mutta hellävaraiset siivousvälineet, joilla saadaan puhdasta jälkeä turvallisesti ja pintoja kuluttamatta.

Perussiivous

Pölyjen pyyhintä: avohyllyt, ikkunalaudat, ikkunan alakarmit, katkaisijat, sähköpistokkeet, koriste-esineet, lamput (ei kattokruunut), peilit, pöydät, piirongin päälliset, taulut, televisio, verhotangon päälliset, vitriinien lasipinnat ulkopuolelta, väliovien lasit.


Keittiö: jääkaapin oven ja tiskikoneen pyyhkiminen, liesituulettimen päällinen (ei sisältä), kaappien ovien pyyhkiminen kahvojen ympäriltä + näkyvät läikät, pöytien pyyhkiminen, taustalaattojen pyyhkiminen, tiskialtaan teräspinnan hoitaminen kivipesuaineella, tiskikoneen täyttö, hellan ja säätönuppien pyyhkiminen.


Imurointi: kaikki kodin tilat.


Lattiat: keittiön ja ruokailutilan sekä vessan ja suihkutilan lattioiden moppaus.


Vessat ja kylpyhuone: lavuaarin ja sen yläpuolisten laattojen puhdistus, peilit + lasipinnat, pöytäpintojen ja avohyllyjen pyyhkiminen, wc-pöntön puhdistus.

Suursiivous

Sisältää kaikki perussiivouksen työt sekä lisäksi alla olevat siivouskohdat.


Pölyjen pyyhintä: ovien ja karmien pyyhkiminen (vaatekaapit, väliovet ym.).


Keittiö: pöydillä olevien pienlaitteiden pyyhkiminen ulkopuolelta (kahvinkeitin, leivänpaahdin ym.), kaapinovien pyyhkiminen.


Imurointi: sohvat sekä nojatuolit.

Lattiat: kaikkien lattioiden moppaus, lattialistojen pyyhkiminen pölyhuiskalla.

Kylpyhuone: pesutilan seinien ja lattian pesu harjalla (kaikkien lattia- ja seinälaattojen pesu tilattavissa erikseen).

Lue lisää yrityksestämme

Hinnasto

Yhden perussiivouksen sekä yhden suursiivouksen sisältävä hinta-arvio kuukaudessa. Asuntokohtaiset siivousvälineet ja -aineet kuuluvat sopimuskuukausihintaan. Tuntihinta lisäpalveluille (esim.ikkunanpesut) 49€/h.

Pyydä tarjous
Siivottavat neliöt m² Kahden siivouksen kuukausiveloitus Omavastuuosuus kotitalousvähennyksen jälkeen
60 260 € 104 €
80 280 € 112 €
100 300 € 120 €
120 320 € 128 €
160 360 € 144 €
180 380 € 152 €

Kotitalousvähennys 60 % lasketaan työn arvonlisäverollisesta hinnasta, muutosverokortilla edun voi ottaa käyttöön heti. Laskelmassa ei ole huomioitu 100 euron omavastuuta per vuosi/henkilö.

Yrityssiivoukset

Tarjoamme kattavat ja huolelliset siivouspalvelut yritysten tarpeisiin. Ilmaisella siivouskartoituksella selvitämme yrityksesi yksilölliset siivoustarpeet ja laskemme kilpailukykyisen tarjouksen. Hyödynnämme työssämme ammattitason siivousvälineitä ja -aineita, jotka kuuluvat tarjoamaamme kuukausihintaan. 

Tarpeesi mukaan sopimuksemme voivat sisältää lisäksi täytöt, kuten käsi- ja wc-paperit, käsisaippuat, astianpesuaineet ja astianpesukonetabletit keittiöön, roskapussit roskakoreihin sekä biojätepussit.

Tilaa meiltä:

  • Yrityssiivoukset

  • Toimistosiivoukset

  • Muuttosiivoukset

  • Remonttisiivoukset

  • Porrassiivoukset.

Kysy lisää